Borg otkazao nastup u Čileu iz tragičnog razloga! Novorođeno dijete mu se u bolnici bori za život (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2018 18:44h Autor:

Ray Borg i Anthony Borg

Ray Borg je otkazao svoju borbu protiv Brandona Morena dogovorenu za UFC Fight Night 129, 19. svibnja u Čileu. No razlog otkazivanja nastupa borcu muha kategorije u ovom je trenutku nažalost puno veća briga od njegove borilačke karijere.

Borg naime proživljava tešku situaciju sa svojim novorođenim sinom Anthonyjem koji se u posljednja tri dana dva puta podvrgnuo operaciji mozga nakon što je otkriveno da pati od hidrocefalusa, poremećaja u kojem se tekućina nakuplja u mozgu i ozbiljno može naštetiti zdravlju.

Borgova beba je prvi put uspješno operirana u srijedu, ali nakon dodatnih komplikacija doktori su je ponovno poslali na operacijski stol. Borg je putem društvenih mreža otkrio da je i druga operacija prošla uspješno, no nažalost njegovo dijete je u teškom stanju zbog čega je i otkazao nastup.

“Anthonyjeva druga operacija je prošlo dobro, ali nažalost ima komplikacija s disanjem i spojen je na bolnički respirator. Također je prošao transfuziju krvi uz što je spojen na EEG aparat kako bi otkrili mogući infarkt. Teška vremena su ispred nas i hvala vam na molitvama.”

Ovo je već treći put da je otkazan duel Borga i Morena (čiji je nadimak tragično “Beba ubojica”). Njihov susret na UFC-u 223 u New Yorku početkom mjeseca otkazan je nakon što je Borg završio s komadom stakla u oku kao posljedica vandalskog čina Conora McGregora i njegovog razbijanja stakla na autobusu koji je prevozio borce.

Prvi susret, koji je bio u planu za UFC Austin priredbu u veljači također je propao zbog ozljede Morena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI