Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borg iznenadio: Ne želi od McGregora novac, nego ispriku! (AUDIO) | Fight Site

Borg iznenadio: Ne želi od McGregora novac, nego ispriku! (AUDIO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2018 11:10h Autor:

29738011_168576993861432_1245545351973175296_n.0

Bivši UFC izazivač u muha kategoriji Ray Borg je dobio novi termin borbe protiv Brandona Morena nakon što je njegov meč na UFC-u 223 morao biti otkazan radi ozljeda prouzročenih terorističkim napadom Conora McGregora na autobus UFC boraca.

Ovaj bi se meč trebao održati na UFC Fight Night priredbi u Čileu zakazanoj za 20. svibanj. Iako informacija još nije službeno potvrđena, više američkih medija javljaju da je upravo to slučaj.

Podsjećamo kako je Borg stradao kada je Conor McGregor bacio metalna teretna kolica na autobus, a kao posljedica je prsnulo staklo na borce koji su se nalazili u blizini. Borgu je staklena prašina završila u oku, a liječnici su procijenili da ne može nastupiti dva dana kasnije na UFC-u 223.

U posljednjem medijskom pojavljanju, onom na SiriusXM radiju u srijedu, Borg je također izjavio da bi mu više od sudske tužbe značila iskrena isprika McGregora.

“Da mi se ispriča, to bi mi puno više značilo od odlaska na sud. Da budem iskren, to je nešto što cijenim. Čak i nakon svega, nakon što je izašao iz zatvora, da je došao do mene, kao muškarac muškarcu. To je nešto što cijenim više od novca”, izjavio je među ostalim Borg te je dodao:

“Čak i da mi ne da ništa novca, da je samo došao do mene i rekao mi da mu je jako žao zbog svega što je učinio. Hajdemo zakopati sjekiru, riješiti ovo.”

Borg je ranije cijenio bivšeg irskog UFC prvaka, no više nije njegov fan što dakako ne čudi s obzirom na čitavu situaciju…

“Nakon svega ovoga, nisam više njegov fan. Čak ga više niti ne volim. Razumijete me, ponašao se na neprimjeren način, baš kao i ta smiješna ekipa koju je poveo sa sobom”, dodaje bivši izazivač.

Iako su analitičari procijenili da bi Borg mogao tužiti McGregora, baš kao i drugi ozlijeđeni borac iz autobusa Michael Chiesa, on to demantira i tvrdi da planira riješiti stvari razgovorom.

“Volio bih da se vidimo licem u lice i da zakopamo ratnu sjekiru. To bi bilo za mene puno bolje nego da idemo na sud i tako stvari rješavamo kao što svi sada govore da će se dogoditi”, zaključio je Ray Borg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI