Borci prognoziraju Dos Anjos vs. Cerrone 2

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2015 12:11h Autor:

Dos Anjos vs Cerrone 2

Rafael Dos Anjos i Donald Cerrone predvode posljednji UFC-ov event godine. Ishod glavnog meča priredbe koja će se održati u Orlandu u noći sa subote na nedjelju, ovih su dana prognozirale i brojne UFC-ove zvijezde.

Dos Anjos i “Cowboy” već su se susreli 2013. godine kada se uspješnijim pokazao Brazilac koji je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Taj poraz nije najbolje sjeo Cerroneu koji kroz čak osam pobjeda u nizu dolazi do prilike za napad na pojas u lakoj kategoriji. Hoće li se Amerikanac osvetiti u revanšu ili će Dos Anjos slaviti u svojoj prvoj obrani pojasa bilo je teško pitanje i za brojne borce koji su ovom prilikom iznijeli svoje mišljenje.

Urijah Faber:

“Donald ima najveće šanse u stojci, ali Dos Anjos će ga pokušati rušiti. No ljudi zaboravljaju, ‘Cowboy’ je dugo vremena imao većinu pobjeda ‘submissionom’. Kako je vrijeme odmicalo, on je sve više vremena provodio u stojci te je pomalo zanemario igru na podu. Mislim da je Dos Anjos favorit.”

Tony Ferguson:

“Iskreno me ne zanima tko će biti prvak. Jedan od njih će imati pojas u svojim rukama i čuvat će ga za mene dok ga ja ne dobijem priliku oduzeti.”

Gunnar Nelson:

“Nadam se da će ‘Cowboy’ pobijediti kako bi mogli gledati meč između Conora i njega.”

Demian Maia:

“Teška borba, ali mislim da će Rafael pobijediti.”

Darren Elkins:

“Teška odluka, ali mislim da će Cerrone slaviti sudačkom odlukom.”

Jeremy Stephens:

“Veliki sam obožavatelj obojice, ali mislim da će Dos Anjos slaviti ako ponovi ritam i pritisak koji je radio u prethodnoj borbi.”

Edson Barboza:

“Mislim da će se stvari odviti kao i u Rafaelovoj posljednjoj borbi. On će dominirati i zadržati pojas u svojem vlasništvu.”

Ronaldo Souza:

“Dos Anjos će krenuti jako i on je naviknut na ljevake. Mislim da će se pojaviti s dobrim planom te zadržati pojas.”

Joe Lauzon:

“Mislim da ‘Cowboy’ ima vještine opasne za većinu boraca, njegovi udarci nogama su odlični, ima dobro hrvanje, jiu-jitsu, rušenja, a i velik je u odnosu na druge borce u toj kategoriji.”

Max Holloway:

“Mislim da će ‘Cowboy’ uzeti pojas. On je borac na kojeg se možete ugledati. U sjajnom je nizu i zaslužio je ovu poziciju. Želim vidjeti njegov poznati ‘high kick’.”

Ben Rothwell:

“Mislim da će se sve odviti isto kao i u njihovom prvom susretu.”

Glavni dio večeri ovog eventa možete gledati u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV-u i FightChannelTV.com-u u noći sa subote na nedjelju s početkom u 02:00 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI