Borci odlučili ispuniti Diazovu želju – Javio se Gokhan Saki, a ‘Northcuttova prozivka’ postala je hit (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2017 15:51h Autor:

Sage Northcutt (Instagram)

Nate Diaz nije se pojavio u oktogonu još otkako je u kolovozu prošle godine izgubio revanš s Conorom McGregorom.

Popularni borac iz Stocktona tada je stigao do najveće zarade u karijeri te je prema nekim procjenama navodno u džep pospremio vrtoglavih 13 milijuna dolara. Od tada ga rijetko kada vidimo i čujemo. UFC s jedne strane priča kako Nate uporno odbija sve ponuđene borbe čekajući da mu se na stol stavi ugovor s onom koja donosi treći susret s McGregorom, a Diaz pak tvrdi da je situacija takva zbog nedostatka poštovanja prema njemu.

Mlađi od braće Diaz je tako u ovotjednom razgovoru za ‘Outside of the box’ podcast pričao u svom viđenju cijele situacije, a između ostalog je i izjavio:

“Ja se ne moram uopće više boriti. Ali borit ću se protiv bilo koga, ako treba. Ali da, ne moram se više uopće boriti. I onda slušam od drugih boraca kako mi prigovaraju ‘da nisam pravi borac’. Ali to zvuči kao da me pokušavaju izmanipulirati i gurnuti u neki meč. Pogodite što? Vi radite za druge, ja radim za sebe. Tko je sada pravi borac, pičke jedne? Neka me zamole lijepo. Ne pričam tu o organizaciji samo, pričam i o borcima. I naravno, to mora biti dobar ugovor, pa neću potpisati ugovor jer je to dobra ideja za nekog drugog…”

Diazove riječi potaknule su tako dio MMA zajednice da se našali na njegov račun pa tako ovih dana možemo vidjeti kako internetom kruži ‘meme’ pristojne ‘prozivke Sagea Northcutta’ koju je sastavio jedan fan, a na istu priču su se nadovezali i borci poput Gokhana Sakija koji je na Twitteru objavio:

“Dragi Nate Diaz,

Brate, zaista bismo te voljeli ponovno gledati u borbi. Molim te, možeš li se vratiti?

Srdačan pozdrav,

The Rebel.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI