Borbe Alana Joubana i Emila Meeka nove su akvizicije za Fight Night u Hamburgu

UFC 01.06.2018 15:22h Autor:

Alan Jouban

Dvije nove borbe dodane su na program UFC Fight Nighta 134, koji se krajem idućeg mjeseca održava u njemačkom Hamburgu. Alan Jouban boriti će se protiv Dannya Robertsa, a Emil Meek protiv Bartosza Fabinskog.

Za Joubana (16-6, 7-4 UFC) će to biti drugi nastup ove godine, nakon pobjede protiv Bena Saundersa u veljači, kojom je prekinuo niz od dva poraza. Mjesec dana iza njega borio se njegov protivnik, Danny Roberts (15-3, 4-2 UFC), koji je na Fight Nightu u Londonu bio bolji od Olivera Enkampa pa prema tome ovaj duel itekako ima smisla. U pitanju su dva borca koji vole borbe na nogama i koji traže priliku kako završiti protivnika.

Zvijezda druge borbe dodane na ovaj event je Norvežanin Emil Meek (9-3, 1-1 UFC), koji je u siječnju poražen od Kamarua Usmana, odnosno tom je borbom dokazano kako mu je ipak dan pretežak ispit već u drugom UFC nastupu. Ovog puta će se boriti protiv Bartosza Fabinskog (13-2, 2-0 UFC), koji se vraća nakon dugog vremena prožetog ozljeda, odnosno posljednji put se borio još krajem 2015. godine. U pitanju je opasan borac unutar niza od šest pobjeda.

Event se održava 28. srpnja, a predvodi ga borba Shoguna Rue i Volkana Oezdemira. U ovim krajevima će biti posebno zanimljiv jer će na istom programu svoje borbe odraditi Darko Stošić, koji debitira protiv Jeremya Kimballa te Aleksandar Rakić, koji se bori protiv Justina Ledeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI