Borba večeri za Alda i Mendesa, Maldonado i Burns uprihodili bonuse

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2014 12:10h Autor:

Chad Mendes

Borba Josea Alda i Chada Mendesa očekivano je službeno proglašena borbom večeri UFC 179 eventa. Bonusa za najbolji nastup zaradili su Fabio Maldonado i Gilbert Burns.

25 minuta bespoštedne borbe dugo će ostati u memoriju UFC fanova, a nakon što je Dana White rekao da je to bila najbolja borba za naslov u povijesti perolake kategorije, jasno je bilo da će Chad Mendes i Jose Aldo uprihoditi dodatni honorar. Apsolutno zasluženi bonusi za ova dva ratnika.

Bonus je, za vrlo pametnu izvedbu, zaradio i Gilbert Burns. On je, 15-sekundi, prije kraja prve runde, vrlo inteligentno pustio poziciju koju je imao, sačekao da se Christos Giagos pokuša ustati, da bi isti trenutak sjajno uhvatio polugu na ruci i natjerao svog protivnika na tapkanje samo tri sekunde prije znaka za kraj runde.

Naravno, Fabio Maldonado je također tu. Nakon već uobičajeno loše prve runde, u kojoj je proživio teške batine, Maldonado se probudio u drugoj te doslovno prebio Hansa Stringera, a za takvo srce i čeličnu volju, svom je saldu pridodao 50.000 dolara dodatnog honorara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI