Borba večeri za Makdessia i Pearsona, Aldo i Poirier zaradili dodatnih 50.000

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2018 11:18h Autor:

John Makdessi i Ross Pearson

Dobitnici dodatnog čeka od 50.000 dolara bonusa, nakon nastupa za UFC on FOX 30 eventu, su Dustin Poirier i Jose Aldo, na račun svoj impresivnih nokauta, a borbom večeri proglašena je ona između Johna Makdessia i Rossa Pearsona. Njima naravno također pripada svakom po ista svota.

Sam značaj borbi i pobjeda Alda, odnosno Poiriera je bio dodatni razlog za njihove bonuse, odnosno zašto bonusi odlaze njima, a ne npr. Islamu Makhachevu ili Dustinu Ortizu, koji su također odradili impresivne završnice svojih borbi, riješivši ih u prvoj rundi. Poirier je svoj bonus zaradio sjajnom agresivnom serijom kojom je završio uvijek čvrstog Eddiea Alvareza, a Jose Aldo je do svog bonusa došao na račun udarca šakom u tijelo koji je pokrenuo završetak borbe protiv Jeremya Stephensa.

15 minuta bespoštedne borbe Rossa Pearsona i Johna Makdessia donijelo je obojici 50.000 dolara za borbu večeri. Iako je na kraju ostao kratak po pitanju pobjede, za ovu dodatnu financijsku nagradu svakako je zaslužan Pearson, koji je svojim bespoštednim napadima, s ciljem preokreta borbe, doveo do toga da je viđen pravi rat kakav fanove diže na noge. Makdessiu pripada pobjeda, ali Pearsonu svakako svaka moguća pohvala za način na koji je odradio ovu borbu.

Aldu je ovo prvi UFC bonus za najbolju izvedbu, nakon što je četiri puta nagrađen borbom večeri. Poirier je zaradio svoj četvrti za izvedbu, nakon što su mu posljednje tri borbe bile proglašene borbom večeri. Pearsona je ovo treća borba večeri, dok je Makdessi zaradio svoj prvi bonus uopće u UFC karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI