Borba večeri odabrana bez problema, bonusi za jedina dva finisha na programu (VIDEO)

UFC 08.04.2018 13:13h Autor:

Aubin-Mercier vs. Dunham

Jedan od lakših poslova za dodjeljivanje bonusa donio je UFC 223 event. Borba Zabita Magomedsharipova i Kylea Bochniaka bila je neupitno “Fight of the Night”, dok su bonuse za izvedbu pokupili autori jedina dva finisha na programu.

Magomedsharipov je bio atraktivan kao i uvijek, no zapravo je njegov protivnik glavni razlog ovog zarađenog bonusa. Kyle Bochniak se od prve sekunde došao potući, kretao se prema naprijed i takav stil borbe digao je publiku na noge. Kvalitetu za nadvladati svog protivnika na bodove nije imao pa se iz tog razloga i razumije zašto je tako napao, vjerujući da ga može završiti. Sve je to donijelo sjajnu borbu, gdje u 15 minuta nije bilo niti trenutka dosade. Uostalom, Dana White je sam na press konferenciji rekao da je borba bila fantastična.

Jedina dva završetka borbe ostvarili su Olivier Aubin-Mercier i Chris Gruetzemacher pa je iz tog razloga jasno zašto su njima pripali bonusi od 50.000 dolara za najbolju izvedbu. Kanađanin je već u prvoj minutu savladao Evana Dunhama, sjajnih udarcima koljenima, dok je “Gruetz” deset minuta prebijao potrošenog Joea Lauzona, koji nije bio u stanju startati u treću rundu te je borba prekinuta.

Ispod teksta može pogledati najbolje trenutke borbe večeri, kao i završnicu Aubina-Merciera.

Objavu dijeli MMA™ (@bloodymma_tm)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI