Borba Northcutta i Galla dogovorena za UFC on FOX 22 u Sacramentu

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2016 22:09h Autor:

Sage Northcutt i Mickey Gall

Još otkad su Sage Northcutt i Mickey Gall izrazili želju za međusobnom borbom, pretpostavilo se kako će UFC to i dogovoriti, a sad je poznato i kada će se ova dva mlada momka boriti. Bit će to na UFC on FOX 22 eventu, koji se u prosincu održava u Sacramentu.

Mickey Gall je na UFC 203 eventu u Clevelandu savladao CM Punku, nakon čega je prozvao Sagea Northcutta, odnosno obratio se UFC-u sa željom za borbu protiv njega. Iz kampa Super Sagea je došla potvrda kako su spremni prihvatiti tu borbu, pa se očekivalo da bi se ona mogla naći na UFC 205 u New Yorku.

Ipak, tamo se ova dvojica neće boriti, ali zato će se boriti mjesec dana kasnije. To je ujedno i prva borba potvrđena za UFC on FOX 22, koji se 17. prosinca održava u Sacramentu. Tako je Gallu UFC ispunio već drugu želju. Prva je bila upravo borba protiv CM Punku, koju je zatražio nakon svoje prve profesionalne borbe. Imao je sreću da je u publici tada bio Dana White, koji je snimao prvu epizodu svoje serije “Lookin’ For A Fight”.

Borba će se održati u velter kategoriju, a tamo je Northcutt zapravo doživio svoj jedini poraz u dosadašnjoj karijeri. Bilo je to u siječnju ove godine, kad ga je iznenadio Bryan Barberena.

Ovo je ujedno prvi put da UFC održava pet eventa na FOX televiziji u jednoj kalendarskoj godini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI