Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borba Lamasa i Oliveire ostaje na programu, ali Brazilac mora ispuniti jedan uvjet | Fight Site

Borba Lamasa i Oliveire ostaje na programu, ali Brazilac mora ispuniti jedan uvjet

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2016 20:55h Autor:

Lamas vs. Oliveira

Iako je Charles Oliveira pao vagu za težinsku vrijednost jedne cijele kategorije, sutrašnja borba protiv Ricarda Lamasa će se ipak održati. Ipak, Oliveira mora ispuniti jedan uvjet pri sutrašnjem dolasku u dvoranu.

Nakon što je na vaganju imao četiri kilograma preko granice od 66 kilograma, Oliveira će Lamasu morati dati 30% svog honorara, ali da bi se borba održala morati će ispunit još jedan uvjet. Naime, Oliveira će se sutra pri dolasku u dvoranu morati izvagati i neće smjeti imati preko 75 kilograma. Znači, ukoliko je Oliveira posljednjih dana “rezao” više od pet kilograma, mogao bi se ponovno naći u problemima.

To je dogovoreno nakon razgovora s Lamamos, koji je ljut, ali nije htio ostati i bez ove borbe nakon što mu je otpao nastup protiv Charlesa Oliveire na Filipinima. Biti će zanimljivo vidjeti kako će izgledati njihovo sučeljavanje na večerašnjem vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI