Borba koja je osvojila UFC-ove skaute: Pogledajte kako je McGregor ubojitom ljevicom ugrabio svoju prvu dvostruku krunu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2017 20:09h Autor:

Conor McGregor/Instagram

Prije nego što mu je to pošlo za rukom u UFC-ovom oktogonu, Conor McGregor je do statusa prvaka u dvije različite kategorije stigao u Cage Warriors promociji.

Kao još uvijek širim masama nepoznat borac, McGregor je prvo 2. lipnja 2012. ugušio Davea Hilla i osigurao CW titulu u perolakoj, da bi zatim 31. prosinca iste godine brutalno nokatirao Ivana Buchingera za osvajanje i onog pojasa iz lake kategorije.

Upravo je ova posljednja borba UFC-ovim skautima potvrdila da su na borilištu britanske promocije pronašli nevjerojatan potencijal kojeg moraju dovesti u svoj oktogon.

Otprilike četiri mjeseca kasnije Irac će debitirati za UFC pobjedom nad Marcusom Brimageom. U prosincu 2015. srušit će desetljeće dugu dominaciju Josea Alda, a zatim i 11 mjeseci nakon toga detronizirati Eddieja Alvareza za još jednu dvostruku krunu u profesionalnoj karijeri koju je započeo 2008. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI