Borba Garbrandta i Dillashawa “na ledu”, Cody otkrio kako se bori s ozljedom leđa

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2017 11:38h Autor:

Cody Garbrandt i TJ Dillashaw

Sve vodi k tome kako bi planirana UFC 213 borba između Codya Garbrandta i TJ Dillashawa mogla biti otkazana, odnosno odgođena za neki drugi datum. U pitanju je ozljeda leđa trenutnog UFC prvaka bantam kategorije.

Garbrandt i Dillashaw su nedostajali na jučerašnjoj press konferenciji, gdje su predstavljeni gotovo svi značajniji UFC dueli u iduća dva mjeseca. Mnogima je to bilo sumnjivo, a Codyevi Twitter statusi su još više potvrdili sumnje kako bi moglo biti riječ o otkazivanju borbe.

“Ozlijedio sam leđa prije dva mjeseca i prošao sam kroz terapiju koja mi nije pomogla, tako da sam trenutno na putu u Njemačku gdje ću se podvrgnuti jednoj drugoj proceduri. Sutra letim, a ti TJ slobodno odmori, već će doći tvoje vrijeme.”

Po tome bi se dalo zaključiti kako Cody ne vjeruje da bi se stigao oporaviti i odraditi cijeli kamp za njihovu borbu, koja je dogovorena za 8. srpnja. Također, jučer je borba Amande Nunes i Valentine Ševčenko najavljena kao glavna bora iste manifestacije, a to bi bilo teško za očekivati ukoliko su ova dvojica u igri za nastup. Dana White je kasnije izjavio kako još uvijek ne otpisuje Codya i da se nada kako će tretman u Njemačkoj polučiti rezultate kakvima se nadaju.

Garbrandt i Dillashaw su u ulogama trenera 25. sezone Ultimate Fightera koja se upravo emitira. Tamo su njihovi odnosi vrlo napeti, a samo emitiranje završava nekoliko dana prije eventa na kojem bi se trebali boriti. Uistinu bi bilo šteta da nakon takvog nabrijavanja ne dođe do borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI