Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borba Dos Santosa i Ngannoua potvrđena za rujanski UFC 215 | Fight Site

Borba Dos Santosa i Ngannoua potvrđena za rujanski UFC 215

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2017 20:48h Autor:

Dos Santos vs. Ngannou

Teškaški okršaj, o kojem se već duže vremena šuška, napokon je dobio svoju službenu potvrdu, ali i datum te mjesto održavanja. Junior Dos Santos i Francis Ngannou borit će se na UFC 215 eventu u Edmontonu.

U pitanju je event koji se održava 9. rujna, a jedan od najhladnijih kanadskih gradova će ugostiti bivšeg prvaka te posljednjeg izazivača u borbi protiv najopakijeg teškaškog potencijala. Junior Dos Santos protiv Francisa Ngannou, Brazil protiv Kameruna, borba koja će dati odgovore u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

Prvo pitanje na koje će dati odgovor je koliko je Francis Ngannou ozbiljan “igrač”. Francusko-kanadski borac je do sada oduševio u svim svojim UFC nastupima, jer je svaku dobru dominantno završio, usput prezentiravši napredak. Svaki put je ponudio nešto što ranije UFC publika nije vidjela i s razlogom ga se smatra budućim kandidatom za prvaka.

Dos Santos se vraća nakon poraza od Stipe Miočića i mora doći do pobjede ukoliko se ne želi previše udaljiti od vrha. Eventualni poraz bio bi mu četvrti u posljednjih šest borbi, tako da je u potpunosti jasno kako je i njemu ovo bitna borba te ispit vrijednosti. Borbu za titulu je na neki način dobio preko reda i sada mora potvrditi kako i dalje u vrhu ipak nije slučajno, nego da to svojom kvalitetom uistinu zaslužuje.

Ova borba nikako neće biti glavna na programu, ali je sigurno kako će biti na glavnom programu. Ovdje postoji još jedna zanimljiva koincidencija. Ova oba teškaša su nastupili prošle godine u zagrebačkoj Areni. Dos Santos je bio sudionik glavne borbe, dok je Ngannou bio nepoznati borac s uvodnog programa. Samo 14 mjeseci kasnije, ugovorena je njihova međusobna borba u koju će Ngannou možda čak ući kao favorit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI