Borba Damira Hadžovića premještena na filipinski UFC Fight Night

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2016 20:05h Autor:

Damir Hadžović

Nažalost po njega i njegove fanove, bosansko-danski MMA borac Damir Hadžović ipak neće otvoriti ovotjedni UFC 203 event u Clevelandu. Zbog problema s vizom, njegova je borba premještena na event koji se idući mjesec održava na Filipinima.

Damir je to danas otkrio preko društvenih mreža. Njegova borba protiv Yukawe Kazuye trebala je otvoriti subotnji program u Clevelandu, no to se neće dogoditi. Zbog sličnih problema je već s istog eventa otpao Mairbek Taisumov te se čini kako SAD postrožava svoje uvjete za dobivanje radne vize. No, to je vrlo loše po ovaj sport i ljude koji se mjesecima pripremaju za borbe.

“Nisam više na programu UFC 203 event, umjesto toga ću se boriti na UFC FN 97 u Manilli na Filipinima, 15. listopada. Borit ću se protiv istog planiranog protivnika. Žao i je zbog fanova koji su me planirati pogledati u SAD, a žao mi je i zbog mog protiv te sam naravno i ja vrlo razočaran što se neću moći boriti već sada, budući da sam naporno radio i sjajno se osjećam. Viza mi je bila osigurana, no prekasno te nisam mogao dobiti isprintan dokument da bih se našao na letu u ponedjeljak. UFC je iz tog razloga premjestio ovu borbu”, napisao je Damir na Facebooku.

Event na Filipinima predvodit će borba BJ Penna i Ricarda Lamasa, a ovako će Hadžović možda dobiti malo bolji termin nastupa nego što je to trebalo biti u Clevelandu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI