Borba Artema Lobova i Alexa Caceresa uklonjena sa subotnjeg programa!

UFC 05.04.2018 22:35h Autor:

Conor McGregor & Artem Lobov

Borba Artema Lobova i Alexa Caceresa, koja je trebala predvoditi “Fight Pass” dio programa UFC 223 eventa, službeno je uklonjena s programa odlukom vodstva UFC-a, a povodom večerašnjeg incidenta u Barclays Center dvorani.

Dana White je to potvrdio pri kraju svog službenog obraćanja medijima, a nije davao dodatno obrazloženje zašto su se odlučili na taj potez. No, nije niti potrebno, budući da je večerašnji incident eskalirao upravo nakon sukoba koji je Lobov prije dva dana imao s Khabibom Nurmagomedovim.

Nema sumnje kako je UFC ovo napravio iz sigurnosnih razloga, odnosno zbog toga što nisu identificirali sve sudionike incidenta te je gotovo sigurno da u tome neće uspjeti. Tako bi netko od njih mogao naći svoje mjesto u dvorani, a borba Lobova mogla bi biti povod potencijalnog novog incidenta. Za sada se ne zna gdje se točno Artem nalazio za vrijeme večerašnjih nemilih događaja.

Lobov se trebao boriti protiv Alexa Caceresa, koji je ovim slijedom događaja svakako najveći gubitnik, jer je zahvaljujući gomili huligana ostao bez nastupa za koji se dugo pripremao, odnosno za koji je odradio cijeli kamp te je bio u procesu skidanja kilograma. Nakon svega ovoga upitna je zapravo i sudbina Artema Lobova u UFC-u, ako ćemo gledati na njegov skor i izvedbe, kako u UFC-u, tako i u cijeloj profesionalnoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI