Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Borba Andersona i Bispinga bila bi odlična za biznis!” | Fight Site

“Borba Andersona i Bispinga bila bi odlična za biznis!”

UFC 22.09.2012 09:31h Autor:

Michael Bisping

Bispingov menadžer jer uvjeren da bi njegova borba protiv Andersona bila apsolutni hit i jedina pravedna stvar u slučaju pobjede protiv Stanna.

Michael Bisping napokon je dočekao svoju borbu protiv Briana Stanna, a u njoj mora pobijediti ukoliko želi potvrditi sve ono čime javnost "maltretira" posljednjih mjesec-dva – da je on trenutno jedini pravi izazov za Andersona Silvu.

Gotovo da nije bilo tjedna u posljednje vrijeme, a da barem nekoliko dana engleski borac nije putem brojnih medija poručio javnosti da je upravo on najveća prijetnja koja postoji za aktualnog prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji.

No, da bi to dokazao i eventualno se približio prilici za meč protiv Andersona, pobjeda mu je noćas imperativ.

"Ako pobijedi Stanna, onda više nema nikakve dvojbe da je Bisping izazivač broj jedan u srednjoj kategoriji. To je jedino pravedno za borca poput njega koji je već godinama u redu. Ako traže borca koji bi bio atraktivan za prodaju PPV-a, onda je to upravo Bisping", rekao je njegov menadžer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI