Borac koji je s McGregorom napao UFC-ov autobus ima zakazan novi meč

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2018 10:55h Autor:

Screenshot (McGregor i Cowley)

Vjerojatno nikada niste čuli za MMA borca Ciana Cowleyja. Radi se o članu SBG-a iz Dublina koji se natječe u velter kategoriji do 77 kilograma i koji do sada u profesionalnoj karijeri ima tek jedan jedini meč i jedan poraz.

No, ukoliko ste pratili događanja vezana uz divljački napad Conora McGregora na autobus prepun UFC boraca u Barclays centru u američkom Brooklynu prije nekoliko mjeseci, onda ste među hordom divljaka koji su “kamenovali” autobus mogli primjetiti i već spomenutog Cowleyja. I on je, baš kao i vođe te bande, odnosno Conor McGregor, uhićen nakon napada na autobus te je izveden ispred suca u Brookylnu.

Neovisno o tome, Cowley ima zakazan novi meč. I to na Brave 13 priredbi, koja će se održati 9. lipnja u Belfastu. Ono što čitavu stvar čini zanimljivom jest da se Cowley samo pet dana nakon meča mora pojaviti na sudu u New Yorku, zajedno sa svojim mentorom McGregorom.

U meču ga čeka Poljak Daniel Olejniczak (1-1), a zanimljiv podatak jest da će na istom popisu borbi nastupiti i bivši “TUF: Smashes” pobjednik – Norman Parke. On će se na Braveu 13 sučliti s Mylesom Priceom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI