Borac koji je prvi pobijedio Conora McGregora na EBayju prodaje hlačice u kojima je to napravio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2017 15:08h Autor:

Photo: Ebay

Artemij Sitenkov je poznat MMA zajednici kao prvi čovjek koji je uspio pobijediti danas najveću zvijezdu slobodne borbe na planeti – Conora McGregora. Dogodilo se to u lipnju 2008. godine, a njihov je dvoboj bio glavni meč večeri na priredbi koja se održavala u školskoj dvorani u Dublinu.

McGregor je bio favorit domaće publike, njihov mezimac. A Sitenkov tek gost u crvenim hlačicama kojeg je “The Notorious” trebao pobijediti. No, to su bile želje. Realnost je donijela jedan drugi scenarij prema kojem je Irac vrlo brzo tapkao na “kneebar” polugu (na koljeno) Sitenka.

Sada kada je McGregor mega zvijezda koja će zaraditi 100 milijuna dolara samo od jednog meča protiv Floyda Mayweathera i Sitenkov želi dio kolača. Odlučio je unovčiti svoju pobjedu ili je bolje rečeno svoje hlačice koje je nosio u meču protiv McGregora. One crvene…

Litvanac je hlačice stavio na EBay servis, a trenutačno su uz 70 ponuda dostigle cijenu od oko 1100 dolara. Aukcija traje još nešto više od dva dana, a ako vas zanima, poštarina iz Litve iznosi oko 30 dolara. Worldwide.

“Našao sam ih u svom ormaru i nekako sam shvatio da su to hlačice koje sam nosio kada sam pobijedio McGregora. Inače sam involviran u humanitarni rad, pomažem djeci beskućnicima, treniram ih besplatno. Nemam mnogo novca, pa mi je na pamet pala ova ideja. Mislio sam da bi ovo bilo cool”, rekao je Sitenkov za MMAFighting potvrdivši da će pola iznosa od zarade donirati u humanitarne svrhe.

Sitenkov inače više ne trenira aktivno MMA kao profesionalac. U posljednjih deset dvoboja je poražen čak devet puta pa je zaključio da je najbolje objesiti rukavice o klin. Ukupno je u karijeri pobijedio 15, a izgubio 16 puta.

“Kada sam shvatio da neću stići do UFC-a, prestao sam trenirati, samo sam se borio iz zabave. Kako sam ja taj tip koji je pobijedio Conora McGregora, dobivao sam mnogo ponuda za mečeve i dobro sam bio plaćen. Realno, htjeli su nekoga tko je pobijedio Conora, ne mene. Ne treniram, možda nisam najbolji MMA borac u povijesti, ali se znam zabavljati”, zaključuje Sitenkov.

Ukoliko želite “bidati” za njegove legendarne crvene hlačice, to možete učiniti na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI