Borac koji je ostao bez bonusa moli UFC da novac daju njegovom protivniku

UFC 19.11.2017 20:00h Autor:

Frank Camacho i Demian Brown

Frank Camacho je možda izgubio prava na svoj krvavo zarađeni bonus, ali UFC-ov borac i dalje želi da netko dobije njegov dio kolača. Točnije, želi da on pripadne njegovom protivniku, Demianu Brownu.

Velteraši su sinoć na UFC Fight Night priredbi u Australiji odradili najbolju borbu večeri za što su nagrađeni standardnim bonusom od 50, 000 dolara.

Međutim, Camacho prije borbe nije uspio zadovoljiti kilograme na vagi pa mu je stoga za kaznu oduzeto 20 posto zarade kao i pravo na primanje financijske nagrade.

Camacho se zato u nesebičnom činu putem društvenih mreža obratio UFC-ovom predsjedniku, Dani Whiteu i “matchmakerima” moleći ih da njegov dio bonusa poklone Brownu.

“Ne ispunjavam uvjete za primanje bonusa za borbu večeri jer sam pao na vagi. Ponizno molim UFC da Demianu Brownu daju mojih 50 tisuća. On je to i više nego zaslužio jer je pravi gospodin i RATNIK i prihvatio je ovu borbu za svoju zemlju!”, napisao je borac na Twitteru.

Voditeljica FOX Sports 1 kanala, Karyn Bryant, pri čitanju dobitnika bonusa na televiziji je izjavila ako će Brown dobiti Camachov dio bonusa što su UFC-ovi ljudi u Sydneyju kasnije demantirali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI