Borac izazvao “CM Punka” i matchup je jednostavno savršen

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2016 12:42h Autor:

mike-jackson

Ako Phil “CM Punk” Brooks planira nastaviti svoju MMA karijeru možemo reći da je pronašao savršenog protivnika. Ili bolje rečeno, savršeni protivnik je pronašao njega.

“Punk” (0-1) je na UFC-u 203 s lakoćom poražen u svojoj prvoj MMA borbi, dok je njegov protivnik Mickey Gall (3-0) ostao neporažen i već dogovara borbu sa Sageom Northcuttom. Unatoč razočaravajućem nastupu koji je završio gušenjem s leđa nakon samo dvije minute Brooks je izjavio kako se ne planira odreći svoje borilačke karijere.

Hoće li s omjerom 0-1 ostati u UFC-u teško je reći, ali jedan borac s prikladnim skorom se ponudio da mu pravi društvo u kavezu.

“Neka netko kaže CM Punku da sam spreman unovčiti na ovome“, putem Twittera je poručio Mike Jackson.

Jackson (0-1) je borac kojeg je Gall morao pobijediti u UFC-u kako bi osigurao borbu s Brooksom. Baš kao i “Punka”, Gall je neiskusnog Jacksona na UFC Fight Night 82 priredbi završio gušenjem s leđa i to za samo 45 sekundi.

Dakle, obračun drugog borca kojeg je Gall porazio protiv trećeg borca kojeg je Gall porazio zvuči pošteno i daje Brooksu veće šanse da demonstrira što je naučio trenirajući kod trenera Dukea Roufusa.

Bitno je još napomenuti da, unatoč istom skoru, Jackson ima prednost nad Brooksom budući da ima solidnu podlogu u boksu i kickboxingu, dok je “Punkovo” borilačko iskustvo, izuzev borbu s Gallom, jednako nuli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI