Bonusi za veliki preokret i brutalni slam u stilu “Rampage” Jacksona (VIDEO)

UFC 20.05.2018 11:35h Autor:

Andrea Lee vs. Veronica Macedo

Sjajna borba Andree Lee i Veronice Macedo, brutalni slam Gabriela Beniteza te veliko srce Claudia Puellesa, koji je izdržao teške batine pa slavio prekidom u trećoj rundi, ono su što je donijelo dodatnih 50.000 dolara bonusa spomenutim borcima i borkinjama.

Andrea Lee i Veronica Macedo odradile su vrlo sadržajnu borbu prepunu akcije pa čak niti činjenica da nije bila toliko neizvjesna, nego je Lee slavila podosta uvjerljivo, nije utjecala na to da upravo njih dvije zarade bonus za najbolju borbu večeri. Bivša LFA prvakinja je ovime debitirala u UFC-u, a pretpostavlja se kako je vjerojatno već sada jednu borbu od napada na titulu muha kategorije.

Što se tiče bonusa za najbolju izvedbu, tu nije bilo teško pretpostaviti dobitnike. Prvi je Claudio Puelles, čija je borba otvorila program eventa. Ovaj debitant je u borbi protiv Felipea Silve primao teške batine, ali je izdržavao bez da se preda te je dočekao svoju priliku. Sredinom treće runde, unutar još jedne teške situacije u kojoj se nalazio, našao je prostor za uhvatiti polugu na nozi, čime je svog protivnika prisilio na tapkanje, a sebi osigurao 50.000 dolara.

Drugi je Gabriel Benitez. Moggly je upisao svoju drugu pobjedu u nizu sjajnim slamom u stilu Rampage Jacksona. Humberta Bandenaya je podigao te nakon toga poslao snažno na pod, nokautiravši ga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI