Bonusi za pet rundi akcije, brutalan kick u tijelo i fenomenalnu polugu (VIDEO)

UFC 02.12.2017 13:35h Autor:

Soto vs. Johns

UFC je po običaju podijelio četiri bonusa od po 50.000 dolara, najimpresivnijim sudionicima održanog eventa. A to su Nicco Montano, Roxanne Modafferi, Brett Johns i Gerald Meerschaert.

Montano i Modafferi su to zaradile svojom sjajnom međusobnom borbom za prvu UFC-ovu prvakinju muha kategorije. Montano je postala nositeljica pojasa nakon 25 minuta vrlo aktivne i zanimljive borbe. Ove dvije djevojke su dale apsolutno sve od sebe, a Dana White je više puta govorio kako je to ono što je najvažnije u jednoj UFC borbi. 50.000 dolara svakoj je novac koji će posebno njima, koje su tek pristigle u UFC, fantastično doći.

Preostala dva bonusa su za najbolje izvedbe, a zanimljivo kako niti jedan ne pripada nekoj od tri djevojke koje su slavile polugom na ruci. Prvi je za Geralda Meerschaerta, koji je prvu rundu preživio apsolutno dominaciju svog protivnika, Erica Spicelya, da bi u drugoj do pobjede došao serijom nekoliko kickova u tijelo.

Bonus je zaradio i Velšanin Brett Johns, kojem je pobjeda nad Joeom Sotom donijela povećanje profesionalnog skora na 15-0, uz tri UFC pobjede. Njemu je samo pola minute trebalo da svog protivnika uhvati u polugi iz koje ovom nije bilo spasa.

Objavu dijeli hosted by 6 Pack Lapadat (@mmatoday_news)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI