Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bonusi za Jorgensena, Martineza, Hendersona i Hallmanna | Fight Site

Bonusi za Jorgensena, Martineza, Hendersona i Hallmanna

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2014 18:04h Autor:

Piotr Hallmann

Nakon UFC Fight Night 42 eventa, održanog sinoć u Albuquerqueu, objavljeni su i dobitnici dodatnih bonusa za nastupe. Najbolju borbu odradili su Danny Martinez i Scott Jorgensen, a po 50.000 dolara za izvedbu dobili su Benson Henderson i Piotr Hallmann.

Osim što ga je pobjeda u vrlo dobroj borbi protiv Dannya Martineza ostavila u UFC-u, Scott Jorgensen može biti dodatno zadovoljan, budući da su on i njegov protivnik pružili nastup koji je svakom od njih donio po dodatnih 50.000 dolara zarade. Bila je to jedna borba visokog ritma, kakve su vrlo često karakteristične za muha kategoriju, a Jorgensen je na kraju, po odluci sudaca, bio bolji borac i došao do pobjede.

Bonuse za najbolju izvedbu dobili su dva borca koji su do pobjeda došli gušenjem. Bivši prvak Benson Henderson (21-3, 9-1 u UFC-u) tek je u svoj desetom nastupu u organizaciji uspio doći do pobjede prekidom. No, gušenje kojim je prisilio Rustama Khabilova na predaju bilo je lijepo i efektno i zasluženo mu pripada 50.000 dolara dodatne zarade.

A priča dana, barem ona pozitivna, je Piotr Hallmann. Poljak je bio proglašen autsajderom protiv iskusnog Edwardsa, no na kraju su gledatelji mogli uživati u tri runde sjajne izvedbe ovog borca. Sredinom treće uspio je doći svom protivniku iza leđa, a nakon nekog vremena i do prilike za gušenje, koju je iskoristio. I njemu je također pripalo 50.000 dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI