Bonusa vrijedan nokaut kojim je John Moraga ugasio pulena čečenskog predsjednika (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2017 14:25h Autor:

Moraga vs. Bibulatov

Velika priča UFC 216 eventa je i ona Johna Moraga. Bivši izazivač poslan je na “megdan” velikom čečenskom talentu Magomedu Bibulatovu, već unaprijed otpisan kao skalp na skoru budućeg izazivača. No, nešto se tu ipak pitalo i američkog borca.

Bibulatova su već svi vidjeli kao novo ime muha kategorije, čak je i Demetrious Johnson rekao da ga vidi kao vjerojatno još jedini izazov prije pravog čišćenja kategorije. Bibulatov je na UFC 216 trebao potvrditi svoju vrijednost. Za protivnika je dobio Johna Moragu, savršeno ime za nešto tako. Bivšeg izazivača, ali i borca koji u posljednje vrijeme teško sklapa nizove, barem one pozitivne. U lipnju je naime došao do svoje prve pobjede još od 2014. godine, a u međuvremenu je upisao tri poraza. Trebao je biti lagan ispit za Bibulatova, a tako su to vidjele i kladionice.

Ipak, on je pokazao kako je i dalje tu te kako ima žar koju je imao 2013. godine, kada je izborio borbu za titulu prvaka protiv Demetriousa Johnsona. Nakon samo minute i pol je završio posao tako da se upustio u otvorenu borbu, svog protivnika prvo je uzdrmao desnom rukom, a zatim je gromovitim lijevim krošeom ugasio hype koji se oko njega stvorio. Moraga je ovu pobjedu primio vrlo emotivno, budući da je vjerojatno bio povrijeđen toliki podcjenjivanjem. To mu je svakako dalo dodatnu snagu.

Bibulatov će tako ipak morati malo pričekati na napad na vrh. Inače, u pitanju je član oružanih čečenskih snaga i Akhmat kluba, kojem je vlasnik čečenski predsjednik Razman Kadyrov. Bibulatov je inače vrlo blizak s Kadyrovim, koji je veliki MMA zaljubljenik i koji redovno jako dobro honorira svoje UFC sunarodnjake u slučaju pobjeda. Bibulatov ovog puta ipak nije uspio doći do toga, no nema sumnje kako će iz poraza puno naučiti i vratiti se s novom potvrdom svog talenta.

Objavu dijeli @mma_prediction

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI