“Bonus boy” Lauzon već potrošio svojih 100 tisuća dolara

UFC 08.08.2012 07:27h Autor:

Joe Lauzon

 

 Joe Lauzon otkrio je da je već praktički potrošio novac koji je dobio kao bonus za nastup na UFC-ovoj priredbi proteklog vikenda, a radi se o 100 tisuća dolara.

Fantastični Joe Lauzon, kojem slobodno možemo dati nadimak “Bonus boy”, nastavio je sa svojim sjajnim izvedbama i na UFC on Foxu 4 proteklog vikenda, pa je tako potpuno zasluženo nagrađen s čak dva bonusa od po 50 tisuća dolara.

Sveukupno Lauzon je tako zaradio približno 150 tisuća dolara, kad se bonusu pridoda i honorar za meč, no to je novac koji je praktički već potrošen. No, potrošen je pametno…

“Zaradio sam ukupno skoro 150 tisuća dolara. 100 tisuća od bonusa, a 40 i nešto sam dobio za meč i pobjedu. Nakon što platim porez, ostaje mi otprilike 100 tisuća dolara. Kako sam ne tako davno kupio kuću, imam hipoteku za otplatiti, tako da će 60-70 tisuća otići na to, a imam i još 40 tisuća dolara studentskog kredita za otplatiti. Moram odlučiti koliko ću toga pokriti, krediti su sranje, pa moram to riješiti”, rekao je Lauzon.

“Što se tiče bonusa, stvarno imam sreće. Treniram naporno i mislim da je moj stil jiu jitsu dobar za to, jer stalno pokušavam neke stvari. Od ovog zarađenog novca neću napraviti neke lude stvari, vjerojatno ću izdvojiti samo tisuću dolara da se malo zabavim”, priznao je Joe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI