Bonnar: Sjebao sam i neće me biti neko vrijeme!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2013 09:52h Autor:

Stephan Bonnar

Stephan Bonnar u Brazilu je ušao u oktogon protiv Andersona Silve u borbi koja nije bila za titulu prvaka, već se radilo o prestiž okršaju, a mnoge je nakon toga iznenadila vijest da je pao na doping testu poslije odrađenog meča u kojem je pretrpio teški poraz.

Bonnar je ovog tjedna gostovao u emisiji MMA Hour u kojoj je ipak objasnio malo detaljnije svoju situaciju i priznao da je počinio grešku. Kaže da je problem u ilegalnim supstancama koje je uzeo prije nego što je dogovorio borbu protiv Andersona Silve.

"Osjećao sam se iznimno slabo te sam zato uzeo određene supstance. Kad je stigla ponuda za meč protiv Andersona to je jednostavno bila prilika koja se nije mogla odbiti. Znao sam da ću biti testiran, ali išao sam na vlastiti rizik, naravno da ne bih uzeo ništa nedozvoljeno što ostaje u organizmu mjesec dana da sam znao da me čeka meč, no tada je već bilo kasno", rekao je Stephan.

"Ubija me to što se dogodilo, tražio sam od Dane White priliku i onda je tako završilo. Priznajem da sam sjebao, podvinut ću rep i pustiti vas na miru određeno vrijeme", rekao je Bonnar.

Zbog pada na doping testu je suspendiran na čak godinu dana, a samo par dana prije objave te informacije je rekao da je umirovljen, ali čini se da ipak ima namjeru vratiti se opet u oktogon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI