Bonnar: Nitko ne vjeruje da mogu pobijediti, ali ja ću se boriti do smrti! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2012 07:31h Autor:

Stephan Bonnar

Ovog vikenda UFC se vraća u Brazil, a u glavnom meču večeri totalni autsajder Stephan Bonnar ima zadatak iznenaditi cijeli svijet i pobijediti Andersona Silvu.

Bonnaru je potpuno jasno da je jako mali broj onih koji vjeruju u njegove šanse protiv aktualnog UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji, no on upravo to već neko vrijeme ističe kao svoju prednost. "Nitko ne vjeruje da mogu pobijediti, svi će navijati za Andersona. Nema nikakvog pritiska, mučilo bi me da svi navijaju za mene i onda bih mogao sve razočarati. Borit ću se do smrti, ja ne odustajem i ne mogu si pomoći", rekao je Bonnar.

"Ne zanima me čime me udari. Ako ne odustaneš, ne možeš izgubiti", dodao je Američki psiho.

Taktika Andersona Silve je prema svemu selidba borbe što prije u parter. "Ono što svakako želim izbjeći je borba s njime u stand-upu. Bit će to teška borba. Upravo to što se bori bez ikakvog pritiska čini ga dodatno opasnim", smatra Silva.

"Pobijedio sam Andersona Silvu, a nisam dobio nikakav pojas. Mislite da će me to smetati? Ne, baš me briga za ikakav pojas, pobijedio sam Andersona, to će mi promijeniti život", dodao je Stephan.

UFC 153 možete pogledati uživo u noći s petka na subotu 14. listopada na Fight Channel PPV-u na 25. kanalu MaxTV-a s početkom u 04:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI