Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bonnar: Mogao bih mnoge šokirati protiv Andersona! | Fight Site

Bonnar: Mogao bih mnoge šokirati protiv Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2012 08:57h Autor:

Stephan Bonnar

Idućeg tjedna napokon ćemo dočekati novi nastup Andersona Silve, a protivnik će mu biti Stephan Bonnar kojem mnogi daju vrlo malo izgleda. Ipak, američki borac vjeruje da može šokirati.

Rio de Janeiro 13. listopada bit će domaćin još jednoj UFC-ovoj priredbi, a u glavnom meču večeri nastupit će aktualni prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva. Nakon dugo vremena Anderson će odraditi ponovno jedan prestiž meč u poluteškoj kategoriji, a njegovom protivniku Stephanu Bonnaru MMA fanovi ne daju gotovo nikakve šanse za pobjedu.

Situacija je takva da se praktički tek postavlja pitanje na koji način će Anderson ubilježiti novu pobjedu, no Bonnar ipak vjeruje u sebe i najavljuje da bi mogao mnoge šokirati.

"Nitko mi ne daje nikakve šanse za pobjedu, a to je baš ono što ja najviše volim. Nema apsolutno nikakvog pritiska. Ja ću pružiti svoj maksimum i vidjet ćemo hoće li me to moći odvesti do pobjede. Mogao bih možda šokirati svijet, moglo bi se dogoditi ponovno kao što je bilo u slučaju kad sam se borio protiv Forresta Griffina", rekao je Bonnar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI