Bonnar: Boriti se s najboljim na svijetu u Brazilu, pa to je ludnica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2012 09:53h Autor:

Stephan Bonnar

Stephan Bonnar uživa u medijskoj pažnji posljednjih dana kako se sve više bliži njegov meč protiv Andersona Silve, za kojeg i sam kaže da je trenutno najbolji borac na svijetu.

35-godišnji američki borac dobio je veliku priliku u kojoj nema ništa previše za izgubiti, a može zaista jako puno dobiti eventualnim šokiranjem svijeta i pobjeđivanjem Andersona Silve. Čak i ako izgubi, ukoliko ostavi dobar dojam može svoj rejting itekako podignuti. Toga je Stephan Bonar itekako svjestan.

"Prilika da se borim protiv trenutno najboljeg na svijetu i to u Brazilu, pa to je ludnica. Osjećam se kao da sam u filmu. Nema veze što se radi samo o prestiž meču, što nije u igri pojas za prvaka. Bit će to najveći trenutak u mom životu", rekao je Stephan.

Inače, spomenimo i da je Anderson otkrio da smatra svog protivnika s kojim ulazi u kavez idućeg tjedna vrlo opasnim. "On je odličan sportaš i dio UFC-ove povijesti. Ne smije se nikoga podcijeniti, a pogotovo Bonnara jer je vrlo opasan i dobro potkovan u mnogim područjima."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI