“Bonecrusher” napustio ATT: “Tamo se radi taktika dva dana prije meča, sve je kao u tvornici…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 10:12h Autor:

Marc Diakiese

Trebao je biti engleska borilačka senzacija, a sada se Marc Diakiese mora spašavati otkaza u elitnoj svjetskoj MMA promociji. Ispred njega je kritični nastup na UFC Fight Night priredbi u Londonu protiv Joea Duffyja koji će vjerojatno odlučiti o njegovoj sudbini.

Diakiese je u elitnu promociju stigao kao neporažena senzacija koja će preokrenuti svoju diviziju naglavačke. Tako je i počeo, no vrlo brzo je “Bonecrushera” stigla realnost i kvaliteta rostera. Trenutačno ima tri poraza u nizu, što obično znači i neke teške odluke. Jedna od njih je bila odlazak iz svoje matične dvorane American Top Team.

“Vjerojatno ću se jednom vratiti u ATT kako bih naučio još malo hrvanja i drugih stvari, ali ATT je jako velika dvorana”, izjavio je Diakiese u posljednjoj epizodi Eurobasha.

“Dao sam tri šanse toj velikoj dvorani, ali meni se pokazalo kao neuspješno. Ovdje dobivam više pažnje, iza mene stoji tim. To je razlog zašto se nisam vratio u ATT, ovdje imam tim, imam ljude koji rade na meni. To sam dobio umjesto da sam u velikoj dvorani. Tamo je bilo kao u tvornici. Nije mi imalo smisla ostajati više tamo”, dodao je borac iz Leedsa koji se vratio u svoju dvoranu AVT koju vodi Danny Mitchell.

Diakiese ima neke zamjerke i oko trenera u ATT-u koji u tjednu borbe, kako tvrdi, nisu bili na svojim radnim mjestima.

“Za moju zadnju borbu smo strategiju radili dan ranije, a svi treneri s kojima sam radio nisu stigli na meč. Oni su išli s jednim drugim borcem, a trebali su ići sa mnom. Din Thomas, njega sam zamolio da ide sa mnom, ali je stigao tek u petak, a ja sam se borio u nedjelju. U petak smo radili na taktici. Onaj tip koji je bio uz mene je jedan boksački trener, ja sam mu platio put. Sve to nije imalo smisla, ti treneri moraju biti uz mene. Ali tako je, kako je. Mlad sam i moram učiti iz grešaka”, zaključuje Diakiese.

Priredba u Londonu na rasporedu je 16. ožujka, a predvode je Daren Till i Jorge Masvidal.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI