Bomba Vasconcellos: Pobijedit ću za Sonnena

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2014 22:19h Autor:

Obitelj Sonnen i Bomba

Guilherme 'Bomba' Vasconcelos bio je sudionik brazilskog Ultimate Fightera i član tima Sonnen te je na kraju postao prijatelj sa svojim trenerom. Sonnen je zamolio Danu Whitea da mu da priliku u UFC-u, ovaj je pristao, a Bomba sutra želi ostvariti pobjedu upravo za Sonnena.

Guilherme Vasconcelos (3-1) mladi je brazilski borac, koji je bio posljednji pick Chaela Sonnena na brazilskom Ultimate Fighteru, no tijekom njega su njih dvojica postali prijatelji, a iako je Bomba poražen unutar showa, zahvaljujući Sonnenu, ipak će dobiti priliku u UFC-u. Protivnik sutra u Las Vegasu mu je Luke Zanrich (13-3, 0-1 u UFC-u).

"Nije čudno da smo postali prijatelji. Ja sam bio jedini borac u kući koji zna govoriti engleski jezik i to je došlo sasvim prirodno", rekao je Bomba te objasnio kako je išlo dalje: "Sonnen me je pozvao da živim kod njega i da treniram tri mjeseca s njim. Toliko je vjerovao u mene da je nazvao Danu White i zamolio ga za osobnu uslugu, tj. da mi da priliku u UFC-u. Imam dosta toga na kocki, želim dokazati da je s razlogom vjerovao u mene."

Naravno, nije izostalo ni mišljenje o posljednjim događajima oko Sonnena te je rekao: "Jako sam tužan zbog svega što mu se događa. On je zločesti dečko, koji je zapravo jako dobar čovjek. Stvarno je sjajan prijatelj i jako mi je žao zbog svega što mu se događa."

Njegov protivnik Luke Zanrich izgubio je u svom debiu u UFC-u, no Bomba ima plan kako ga savladati."Ima više borbi od mene, no to nije važno. Kad se kavez zatvori i sami smo unutra, jedan udarac u facu mijenja sve. Vjerujem kako njegovo iskustvo neće odigrati ulogu, znam gdje je dobar. Ako me krene udariti, srušiti ću ga, ako me krene rušiti, udarit ću ga. Jednostavno tako", za kraj je ovaj 28-godišnji Brazilac objasnio plan kojim namjerava doći do prve pobjede u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI