“Bomba” na UFC-u 219 – Barboza: UFC mi je ponudio Nurmagomedova, prihvatio sam meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2017 10:02h Autor:

Screenshot

Khabib Nurmagomedov želi meč protiv Tonyja Fergusona na tradicionalnom novogodišnjem UFC-u. No, prema riječima jednog drugog “top contendera” u lakoj kategoriji, to i nije plan UFC-a. Dapače, UFC ima na umu nešto potpuno drugačije.

Brazilac Edson Barboza je u emisiji “The MMA Hour” otkrio kako mu je UFC prije nekoliko dana ponudio dvoboj upravo protiv Nurmagomedova na UFC-u 219, 30. prosinca. On je meč prihvatio!

“Ponudili su mi tu borbu i ja sam je prihvatio. Rekao sam im da ću biti spreman za prosinac i sada je lopta u njegovom dvorištu. Vidjet ćemo što će on reći. Vidio sam intervju s njim u kojem kaže da će se boriti sa mnom, ako se Conor bori s Fergusonom. Dana White je već potvrdio da će se taj dvoboj dogoditi, tako da vjerujem da je Khabib moj sljedeći protivnik”, izjavio je Barboza za MMAFighting.

“To je definitivno meč koji želim. On je bez sumnje njedan od najboljih i jako ga poštujem. Jako poštujem i njegov tim. Jedan je od najboljih na svijetu u ovoj kategoriji. Trenutačno je rangiran kao broj 2, a ja sam broj 3. Tako da je to meč koji ima smisla za sve”, dodaje majstor “stand up” borbe.

Upitan o kvalitetama Nurmagomedova koji bi ga mogao iznenaditi na podu superiornim hrvanjem, Brazilac tvrdi da vjeruje u svoje kvalitete i ovaj put.

“U mojoj glavi ja sam bolji od svih protivnika. Vidim se kako pobjeđujem u svim borbama, a ova nije ništa drugačije. Zaista smatram da ću pobijediti u ovom meču. Ako organiziraju ovaj meč i u Rusiji, spreman sam naravno. U Octagonu smo samo dvojica, izvan njega ljudi mogu vrištati koliko žele. Nije bitno gdje, borit ću se protiv njega”, vjeruje Barboza i zaključuje:

“Trenutačno sam u formi života! Nikad nisam bio bolji i jedva čekam boriti se s Khabibom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI