Bomba iz UFC-a: Miočić i Cormier bore se na UFC 226, a prije toga biti će Ultimate Fighter treneri!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2018 00:31h Autor:

Stipe Miočić i Daniel Cormier

Prava bomba iz UFC-a službeno je objavljena u uvodnoj emisiji pred službeno vaganje za UFC on FOX 27 event. Stipe Miočić i Daniel Cormier potvrđeni su za trenere u 27. sezoni Ultimate Fightera, nakon čega će se na UFC 226 eventu boriti za Stipinu teškašku titulu prvaka.

Riječ je o sezoni koja bi se već kroz nekoliko tjedana trebala krenuti snimati. U pitanju je sezona koja će sadržavati do sada neporažene borce, vjerojatno lake ili velter kategorije. Obojici će to biti prvo iskustvo kao The Ultimate Fighter trenera.

Odmah je postalo poznato i kada će se njih dvojica boriti, a to je UFC 226 event, koji će se održati 7. srpnja, u sklopu “International Fight Weeka”. UFC tada po pravilu napravi jedan od dva svoja najjača eventa u godini. Dan ranije će se održati finalni event Ultimate Fightera kojem će njih dvojica, kako smo već objavili, biti treneri.

Moguće da je upravo The Ultimate Fighter, koji automatski uz poziciju trenera donosi i dodatnu veliku svotu novca, ono što je slomilo Daniela Cormiera, koji je govorio kako mu se baš i ne sviđa ideja borbe protiv Miočića. To je ponovio više puta, kako prije borbe Miočića i Ngannoua, tako i nakon nje. Što se tiče Miočića, on je od početka govorio kako neće birati protivnika i da mu je svejedno.

Biti će zanimljivo gledati i odnos ova dva borca, koji su inače u jako dobrim odnosima, a nema sumnje kako će ih UFC pokušati nagovori da ipak stvore neki rivalitet, koji bi vjerojatno kulminirao tijekom emitiranja Ultimate Fightera. Vjerojatno ćemo vrlo brzo saznati nešto više o ovome, kao i što ne bi trebalo dugo proći do prvih izjava Miočića i Cormiera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI