Bolni poraz: Overeem i dalje šuti o borbi protiv Bigfoota (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2013 12:23h Autor:

Alistar Overeem

Iako fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju kako će Alistair Overeem komentirati vlastiti poraz protiv Bigfoota, to se još uvijek nije dogodilo. Naime, Overeem je dao još jedan intervju, ali poraz je i dalje, čini se, tabu tema.

U intervjuu za GDCMMA, Alistair je pričao o "temama koje se inače ne pita MMA borce", pa u videu možete čuti Alistairove dojmove o boravku u Kanadi, tijeku priprema za Dos Santosa, UFC-u i drugim "lakšim temama".

Overeem je naglasio da će pripreme za meč protiv Juniora Dos Santosa odraditi u timu Blackzilliansa. "Radi se o izvrsnom kampu u kojem je niz trenera i sparing partnera. U timu je nekoliko borilačkih velikana poput Rashada Evansa, Vitora Belforta, Tyronea Sponga. Upravo zbog njih sam došao u Miami gdje uživam trenirati i gdje ću se i pripremati za sljedeći meč", rekao je Overeem.

Na pitanje o tome gleda li UFC priredbe na kojima ne nastupa Alistair je potvrdio da gleda sve veće događaje na kojima nastupaju njegovi prijatelji borci. Uspoređujući borbe u Japanu i Americi, Alistair je naglasio da je "tržište u Japanu gotovo".

"Publika u Japanu je tiša, oni pokazuju puno više poštovanja prema borcima, dok se Amerikanci otvoreno deru na borce. Iako toliko različite, obje strane imaju neki svoj šarm. Borio sam se u Japanu preko 50 puta, odradio sam puno ratova tamo no to je tržište praktički gotovo.", rekao je Overeem.

Na kraju, Alistair je pohvalio nastojanja UFC-a da se velike priredbe održe u različitim zemljama svijeta. "Planiraju otići u Rusiju, Nizozemsku, Indiju, imaju velike planove i jako sam uzbuđen zbog toga. Žele ovaj sport proširiti na cijeli svijet i to je dobra stvar.", zaključio je Alistair.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI