Boksač koji je sparirao s McGregorom: Snimke su manipulirane!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2016 13:03h Autor:

Chris Van Heerden & Conor McGregor

Chris Van Heerden, bivši boksački prvak koji je prošlog mjeseca privukao pozornost svojim sparinzima s Conorom McGregorom putem Twittera je indirektno napao UFC-ovu zvijezdu. Van Heerden tvrdi da su najnovije snimke objavljene putem irčeve nove starnice TheMacLife.com manipulirane tako da “The Notorious” izgleda kao da se dobro nosi s profesionalnim boksačem.

“Kada morate rezati i montirati video snimku da bi pospajali dijelove zajedno da izgledaju dobro, to mi otkriva vaš pravi karakter. #jaimammiransan #imašliti?”, napisao je Van Heerden.

Iako ne spominje “Maca” direktno,Twitter poruka se i više nego očito odnosi na snimke iz prve epizode “This is The Mac Life”, nove dokumentarne serije koja prati McGregorov život.

>McGregor pokrenuo news portal i dokumentarnu seriju, objavio snimke sparinga s boksačkim prvakom (VIDEO)

No ovo nije prvi put da Van Heerden tvrdi kako snimke ne odaju pravu sliku onoga što se dogodilo na dva sparinga koje su odradili. Nakon što je u svibnju procurila prva snimka na kojoj je McGregor izgledao solidno s obzirom na činjenicu da snage odmjerava s čistim i elitnim boksačem, Van Heerden je izjavio kako na svom mobitelu ima snimku koja otkriva pravo stanje stvari.

>Boksač koji je sparirao s McGregorom: Imam snimku koja bi vas sve šokirala!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI