Boks ili TKD: Anderson želi na Olimpijske igre!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2012 09:22h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva već je i ranije spominjao da bi vrlo rado nastupio na Olimpijskim igrama, a čini se da će tu želju zaista pokušati i ostvariti kako bi pred svojom publikom predstavljao Brazil u boksu ili taekwondou.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena gotovo sigurno neće dočekati priliku da u nekoj bližoj budućnosti predstavlja svoj rodni Brazil na Olimpijskim igrama u njemu najdražoj borilačkoj disciplini, no zato će to pokušati učiniti u boksu ili taekwondou 2016. godine.

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji ništa ne želi propustiti slučaju te je otkrio da se već neko vrijeme priprema za nadolazeći olimpijski ciklus, odnosno kvalifikacije kako bi za četiri godine izborio pravo sudjelovanja na Olimpijskim igrama.

Anderson je u razgovoru za SporTV.com izjavio da već neko vrijeme trenira boks, a istovremeno radi i s Minotaurom koji ima crni pojas u taekwondou.

"To bi bio najveći izazov u mojoj karijeri. Iznimno mi laska prilika da budem olimpijski reprezentativac", rekao je Anderson, koji još uvijek čeka svog idućeg protivnika, a čini se da bi to trebao biti Georges St-Pierre u prestiž meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI