Boetsch: Ja sam taj koji može prebiti Andersona

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2013 08:42h Autor:

Tim Boetsch

Anderson Silva broji posljednje dane do svog ponovnog ulaska u oktogon kad će još jednom braniti titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji koju drži u vlasništvu još od 2006. godine.

Iako čelnici UFC-a pokušavaju stvoriti napetu atmosferu i gurnuti njegovog protivnika Chrisa Weidmana u ulogu favorita, čini se da malo tko zaista vjeruje kako početkom srpnja završava velika Andersonova era.

Tim Boetsch također spada među one koji ipak više vjeruju u Andersona, ali Boetsch je i jedan od onih koji još više vjeruju u sebe, ako bi se eventualno kojim slučajem našli u kavezu protiv istog tog Andersona.

"Drago mi je zbog Chrisa jer je dobio priliku koju je toliko želio, ali uskoro će saznati da je ipak trebao ići nešto sporijim putem prema meču protiv Andersona, još uvijek mu nedostaje iskustva i za mene bi ilo iznenađenje kad bi pobijedio", rekao je Boetsch.

"Istina, slažem se s nekima koji kažu da Chris ima ono što je potrebno da bi slavio u tom meču, ali kad se uzme u obzir Andersonovo iskustvo i činjenica da je on najveći borac na svijetu, ne dajem mu previše šansi. Anderson ostaje prvak sve dok ja ne uđem s njim u kavez, ja sam taj koji ga može prebiti", dodao je Tim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI