Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bobby Green uskočio kao zamjena u borbu protiv Landa Vannate | Fight Site

Bobby Green uskočio kao zamjena u borbu protiv Landa Vannate

UFC 15.08.2017 14:07h Autor:

Bobby Green

Došlo je do prve promjene u programu UFC 216 eventa. Landa Vannata se neće boriti protiv Abela Trujilla, koji je otkazao borbu zbog ozljede, nego je dobio novog protivnika. Ovo je ime nekima još zanimljivije, budući da je riječ o Bobbyu Greenu.

UFC 216 je event koji se 7. listopada održava u Las Vegasu te event za koji se očekuje da glavna borba bude ona između Stipe Miočića i Caina Velasqueza. Za njega je već najavljeno nekoliko borbi, među kojima je bila ona između Landa Vannate i Abela Trujilla. Ipak, ona se neće održati budući da je Trujillo ozlijeđen, pa je Vannata već dobio novog protivnika. To je Bobby Green, vrlo uzbudljiv 30-godišnji borac, donedavno u samom vrhu lake kategorije. 

Ipak, za razliku od Trujilla, koji je slavio u tri od svoje posljednje četiri borbe, Green je u negativnom nizu od tri poraza. On je došao nakon što je ovaj borac bio na korak od napada na titulu, no za vrh ipak nije bio spreman. Bolji od njega bili su Edson Barboza, Dustin Poirier i Rashid Magomedov, čime je prekinut njegov niz od osam pobjeda. Pola od toga napravio je u Strikeforceu, a pola u UFC-u. Ove i prošle godine nastupio je samo po jednom, a 2015. niti jednom, tako da za pobjedu ne zna preko tri godine. U borbi protiv Magomedova nije bio daleko od pobjede, neki čak vjeruju da ju je zaslužio, no podijeljena odluka sudaca je otišla u korist ruskog borca.

Vannata je prošlo ljeto tiho ušao u UFC kao zamjenski protivnik za Tonya Fergusona, a protiv El Cucuya je odradio sjajnu borbu u kojoj je zamalo završio ponajboljeg svjetskog borca. Već u drugom nastupu je oduševio nokautom high kickom protiv Johna Makdessia, no razočarao je u svom posljednjem nastupu, gdje je bolji od njega bio David Teymur. Tako je ova borba i za njega pravi ispit vrijednosti, budući da bi porazom bio na UFC skoru 1-3.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI