Bobby Green doživio diskutabilni poraz pa se odlučio umiroviti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 09:36h Autor:

Bobby Green

Poraz sudačkom odlukom, koji je Bobby Green doživio na jučerašnjem UFC on FOX 31 eventu, jako je teško pao tom popularnom borcu. On se odmah nakon borbe obratio fanovima, s porukom kako je odlučio završiti svoju karijeru.

Bobby Green odradio je vrlo dobru borbu protiv Drakkara Klosea. Na kraju iste je vodio prema značajnim udarcima, a i većinu vremena on je bio taj koji se kretao prema naprijed. Iz tog razloga ga je i više nego iznenadila jednoglasna sudačka odluka u korist njegovog protivnika.

Već u kavezu vidjelo se kako je Green jako povrijeđen, a to se samo potvrdio nakon borbe, kada je na Instagram postavio video objavu u kojoj je najavio svoje umirovljenje iz profesionalnog MMA-a.

“U zanimljivom svijetu živimo. Smatrao sam da sam pobijedio, ali tu uvijek imamo te suce. Mislim kako sam gotov i kako ću se nakon ovoga umiroviti. Moram se posvetiti svojoj obitelji i djeci, predugo sam bio udaljen od njih radi sporta. Ne znam mogu li se više nositi s ovim sucima i stilom života koji ide uz sve ovo. Obrisati ću sve profile na društvenim mrežama i gotov sam. Hvala svima i nadam se da sam nekoga inspirirao da učini nešto dobro”, rekao je Green u poruci koju možete vidjeti ispod teksta.

Kao što je najavio, Green je obrisao sve profile na društvenim mrežama, a je li ovdje riječ samo o hiru “vruće glave” ili se ovaj 32-godišnjak uistinu odlučio umiroviti, saznati ćemo tijekom vremena.

Green je u svojoj karijeri ostvario 24 pobjeda, devet poraza i jednu neodlučenu borbu. U UFC je pristigao 2013. godine kao dio pripojenog Strikeforcea, s nizom od četiri pobjede te je u promociji startao s nova četiri trijumfa. To ga je učinilo potencijalnim izazivačem, no onda doživljava poraz od Edsona Barboze, nakon čega slijedi i dugi oporavak od ozljede. Vratio je krajem 2016. te doživio dva poraza, od čega mu je onaj od Rashida Magomedova, podijeljenom odlukom, jako teško pao. Iduću borbu je ponovno doživio upitnu odluku sudaca, nakon što je zbog oduzetog boda odradio neodlučeno protiv Landa Vannate. U siječnju ove godine savladao je Erika Kocha i tek što se vratio pobjedama se dogodila nova sudačka nepravda. Moramo priznati kako nakon toga velikim dijelom razumijemo ovakvu odluku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI