Bobby Green dogovorio novu borbu

UFC 15.12.2017 18:55h Autor:

Lando Vannata i Bobby Green

Jedan od UFC evenata u siječnju dobio je vrlo zanimljivu borbu na svoj program. Bobby Green i Erik Koch ukrstiti će snage na UFC on FOX 27 eventu u Charlotteu.

Uvijek uzbudljivom Greenu će to biti prvi nastup nakon spektakularne borbe protiv Landa Vanatte iz listopada, koja je završila bez pobjednika. Time je Green prekinuo niz od tri poraza, no pobjedu još uvijek traži, budući da mu je posljednji puta ruka bila podignuta još u srpnju 2014. godine, kada je savladao Josha Thomsona.

Protiv sebe će imati nekada velikog potencijala, Erika Kocha (15-5, 4-4 UFC), koji se nije uspio vratiti u formu kakva mu je 2011. godine osigurala napad na UFC titulu perolake kategorije, no bez te borbe je ostao zbog niza od nekolio ozljedae. Nakon što se vratio su uslijedili lošiji nastup i Koch već šest godina nije uspio spojiti dvije pobjede. Svoju posljednju borbu imao je u lipnju, kada je poražen od Claya Guide.

Ova borba ide na vrlo zanimljiv program eventa u Charlotteu, koji se održava 27. siječnja. Riječ o UFC on FOX eventu, kojeg predvode Derek Brunson i Ronaldo ‘Jacare’ Souza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI