Blaydes u Overeemu pronašao pomoć za potencijalni meč s Miočićem? “Naš prvi trening bio je jako čudan…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2018 14:32h Autor:

Overeem i Blaydes (Instagram)

Nedavno se timu Curtisa Blaydesa priključio Alistair Overeem, jedan od najboljih teškaša u povijesti i borac kojeg je zapravo na jedan brutalan način zaustavio u svom posljednjem nastupu.

Prema riječima 27 godišnjeg Amerikanca koji sve češće zaziva meč sa Stipom Miočićem, ‘The Reem’ se njemu javio otprilike mjesec dana nakon njihovog obračuna na UFC 225 priredbi. Jednom kada su sve dogovorili, Alistair je stigao u Elevation Fight Gym u Denveru.

“On je vjerojatno najbolji trening partner kojeg sam ikad imao, barem ako gledamo kroz vještinu. Mislim kako vidi da sam mlad i da imam potencijala za veliki napredak te samim time mislim da želi biti dio svega toga. I ja to cijenim”, izjavio je Blaydes u razgovoru s MMA Fightingom pa nastavio opisivati novopečenu suradnju:

“Prvi trening je bio je jako čudan, ali onda smo se kroz razgovore riješili tog osjećaja. Prošli smo kroz jako puno kvalitetnih rundi sparinga. Radili smo i na podu i na nogama. Pomogli smo jedan drugome i mislim da ova suradnja djeluje. Radili smo puno i na kretanju, na tome kako on namješta kuteve s radom nogu. Zato on često mijenja gard, a to je nešto na čemu i ja puno radim i čime pokušavam unaprijediti svoje napade”, zaključio je ‘Razor’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI