Blaydes se prisjetio sparinga s Miočićem: “Na nogama me uništio, ali kada smo hrvali…”

UFC 18.03.2018 22:23h Autor:

Curtis Blaydes

Curtis Blaydes postaje prava prijetnja za UFC-ovu tešku kategoriju, što potvrđuje i njegova pobjeda protiv Marka Hunta prošlog mjeseca u Australiji koja ga je plasirala u top 5 poredak divizije.

Postoji dakle realna mogućnost da se 27-godišnjak jednog dana obračuna i sa Stipom Miočićem što mu zapravo ne bi bio prvi susret s prvakom pošto su nekoć bili sparing partneri.

Blaydes je u više navrata progovorio o svojim iskustvima s “Vatrogascem.” Na nedavnom izdanju Submission Radioa prisjetio se njihovih sparinga od prije pet godina i priznao da je u “stand up” borbi Stipe tada bio daleko kvalitetniji . U hrvanju je situacija bila drugačija…

“U borbi na nogama me uništio. Ja sam bio amater, to je bilo 2013. Ja sam takva osoba, neću vam lagati ako je netko bolji. Mislim, on je tada bio daleko bolji od mene. To je bilo u vrijeme kada se trebao boriti s Gabrielom Gonzagom. Bilo bi čudno da sam tada došao i jednostavno ga počeo razvaljivati. Ne, on je mene riješio kako je trebao. Ali kada smo hrvali, onda smo bili poprilično izjednačeni. U sat vremena treninga dva puta bi on mene rušio, dva puta bih” ja njega. Ili bi nekad on dobio rušenje više, nekad ja.”

Blaydes će iduću borbu odraditi 9. lipnja na UFC-u 225 protiv Alistaira Overeema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI