Blaydes prepun poštovanja prozvao Miočića

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2018 18:25h Autor:

Curtis Blaydes

Curtis Blaydes odlučio je uputiti otvoren izazov Stipi Miočiću, u nadi da bi se mogao boriti protiv njega i to je odradio na izuzetno pristojan i kulturan način.

Blaydes je borac koji je bio u najboljoj situaciji za idućeg teškaškog izazivača, nakon impresivnog niza pobjeda, no revanš koji zahtijeva Stipe Miočić te naravno situacija s Brockom Lesnarom su ga trenutno bacili u drugi plan. Već je ranije komentirao kako dolazak Lesnara nema nikakve veze sa sportom i kako je to izuzetno negativno za diviziju, ali čini se da nema namjeru sjediti i čekati. Po principu “zašto ne probati”, odlučio se obratiti Stipi Miočiću, svojevremeno svom trening partneru.

“Zahvalan sam na svemu što si me naučio prije pet godina, bila je čast biti dio tvog kampa. Gledajući kakva je trenutno situacija, uvjeren sam da ne želiš gubiti vrijeme do proljeća. Jesi li možda slobodan za borbu 10. studenog, na eventu za 25. godišnjicu UFC-a”, uputio je Blaydes otvoreni poziv Stipi Miočiću putem Twittera.

Blaydes je bio dio kampa Stipe Miočića kada se pripremao za borbu protiv Roya Nelsona, a Curtis je tada bio tek na početku karijere, odnosno još uvijek nije odradio niti jednu profesionalnu borbu. Sad je unutar niza od pet UFC pobjeda te se nalazi na trećem mjestu ljestvice izazivača.

Iako bi borba možda i bila moguća, ukoliko bi Stipe odustao od toga da ga zanima jedino revanš protiv Cormiera, event koji je Blaydes spomenuo ipak nije opcija. U pitanju je event koji će se održati 10. studenog u Denveru, tamo gdje je prije 25 godina sve započelo. Ipak, taj event već ima glavnu borbu, onu između Frankiea Edgara i Chan Sung Junga, prema tome opcija ovako potencijalne velike borbe sigurno nije u igri. Ali, kao što smo naveli, nije zabranjeno pitati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI