Blagdanska čestitka im se obila o glavu: Nikad bjesniji UFC fanovi popljuvali promociju radi UFC-a 232!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2018 12:00h Autor:

Ilustracija

Nikada prije UFC nije dobio toliko kritika radi nekog poteza kao sada kada su odlučili preseliti UFC 232 iz Las Vegasa u Los Angeles. Nije samo to zasmetalo fanovima, od kojih je dio već kupio ulaznicu za T-Mobile Arenu ili isplanirao put u Grad kocke. Njih smetaju i potpuno otvoreno jasni dvostruki kriteriji. I dok neki borci za manji prekšaj dobivaju dvije godine suspenzije, opetovani padavičar na doping testovima Jon Jones dobiva povlašteni tretman i zaštitu USADA-e (koja je na platnom listu UFC-a). Fanovima je dosta!

Koliko su fanovi trenutačno bijesni na elitnu svjetsku MMA promociju moglo se vidjeti jučer kada je UFC odlučio preko društvenih mreža čestitati blagdane. Učinili su to na humorističan način objavivši fotografiju dva keksa u obliku UFC boraca. Ispod stoji poruka: “Želimo vam slatke blagdane – UFC!”.

No, PR služba UFC-a nije vjerojatno mogla niti pretpostaviti koliku će količinu negativnih odgovora dobiti. Mi vam donosimo samo neke poruke bijesnih i razočaranih fanova. Naglašavamo da je ovo samo dio, doslovno ih je na tisuće…

“Uništili ste mi blagdane. Tako da ne treba…”

“Ovo nisu lijepi blagdani svima onima koji su planirali put u Las Vegas 29. prosinca.”

“Nikada mi više UFC nije bio odvratan nego sada. Demonstrirali ste da ne želite ništa drugo nego zaradu novim vlasnicima. Osjetit ćete prazninu kada vam više ne budemo davali naš novac.”

“Ove godine ćete proslavu preseliti sa Sjevernog na Južni pol? I to tjedan dana prije Nove godine?”

“Hvala što ste uništili blagdane 15 tisuća i više ljudi…”

“Više nikada neću platiti niti jedan UFC event nakon ovoga. Hvala UFC.”

“Sretan Božić Scott Coker. Bellator će u 2019. vidjeti više mog novca.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI