Blachowitz napokon saznao protivnika, protiv Latifia u Švedskoj

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 18:54h Autor:

Jan Blachowitz

Točno šest mjeseci nakon što je potpisao za UFC, najbolji poljski MMA borac, Jan Blachowitz napokon je saznao ime svog prvog protivnika. To će biti Ilir Latifi, s kojim će se sastati na njegovom domaćem terenu, u Švedskoj.

Jan Blachowitz napokon će dobiti priliku pokazati koliko vrijeme, jer je saznao kad i protiv koga debitira u UFC-u. Blachowitz (17-3) je do sada bio KSW-ov prvak, a u posljednjih 15 borbi izgubio je samo jednu, od Sokodjua, no i njemu se odužio svladavši ga u revanšu i uzevši mu pojas. Inače, samo dvije borbe nije odradio u ponajboljoj europskoj organizaciji, a sad se napokon ima priliku dokazati na velikoj sceni.

Njegov prvi protivnik je Ilir Latifi (9-3, 2-1 u UFC-u). Ovaj švedski borac albanskih korijena u UFC-u je debitirao nakon što je u kratkom roku prihvatio borbu protiv Gegarda Mousasia. Iako je poražen, pokazao se u jako dobrom svijetlu te je dobio novu priliku. Nju je iskoristio tako da je impresivno savladao i time umirovio Cyrila Diabatea, a u posljednjem nastupu, u Dublinu, došao je i do pobjede protiv Chrisa Dempseya.

UFC se u Švedsku vraća 4. listopada, a još nije poznata glavna borba tog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI