Blachowicz i Cannonier upareni na eventu idućeg mjeseca

UFC 07.11.2017 16:41h Autor:

Jan Blachowicz

Već sada sjajni UFC on FOX 26 dobio je još jednu zanimljivu borbu na svoj program. Sučeliti će se dva poznata člana poluteške kategorije, Jan Blachowicz i Jared Cannonier.

Blacohwicz (20-7, 3-4 UFC) se tako vrlo brzo vraća u akciju, nakon što je prije dva i pol tjedan u Gdansku savladao Devina Clarka. Tada je zaradio i svoj prvi UFC bonus, usput prekinuvši seriju od dva poraza, a automatski je osigurao i ostanak u UFC-u. Tako je bio spreman prihvatiti borbu 16. prosinca u kanadskom Winnipegu.

U pitanju je UFC on FOX 26 event, a s druge strane će ga čekati Jared Cannonier (10-2, 3-2 UFC). Ovaj bivši teškaš je jako dobro startao u svoju UFC karijeru, pa je ovu godinu otvorio borbom protiv Glovera Teixeire, no za njega još uvijek nije bio spreman. U srpnju se vratio nokautiravši debitanta Nicka Roehricka te mu je bila ugovorena borba protiv Antonia Rogeria Nogueire. Ipak, Brazilac je pao na doping testu, no promocija nalazi način za ostaviti Cannoniera na ovom programu. Blachowicz im se činio kao dobar izbor i svakako je u pitanju zanimljiva borba dva borca koji još uvijek nisu uspjeli prezentirati svoj puni potencijal.

Ovaj možda posljednji event na FOX televiziji predvođen je od strane Robbiea Lawlera i Rafaela Dos Anjosa u borbi za idućeg izazivača velter kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI