Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
BJ Penn: UFC me natjerao da pričam loše o Diazu! | Fight Site

BJ Penn: UFC me natjerao da pričam loše o Diazu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2011 13:10h Autor:

BJ Penn (Photo by Sherdog)

S obzirom na pretumbavanje parova UFC-a 137, američka je promocija morala ponovno snimati najavne video priloge i intervjue s glavnim zvijezdama. Umjesto protiv Condita, BJ Penn će se boriti protiv Nicka Diaza s kojim je u prošlosti trenirao i za kojeg ima mnogo poštovanja.

Slične vibracije dolaze i s druge strane. Diaz Penna doživljava kao vrhunskog borca i MMA velikana. Havajćanin je u svom novom blogu ustvrdio da su ga ljudi iz UFC-a natjerali da nabrije atmosferu uoči ovog meča.

“Imam mnogo poštovanja za Diaza i s njim sam trenirao. Na kraju snimanja su me natjerali da kažem njegovo ime i da kažem kako ću ga pobijediti. To sam i rekao. Da sam malo pametniji, rekao bih samo da će moja ruka biti dignuta na kraju meča, a ne ovako…”

“Žao mi je Nicka. Kada sam ja bio na vrhu od mene su učinili negativca, a od mog protivnika, GSP-a su napravili najvećeg pozitivca. Ista stvar je i s sad s Diazom od kojeg se pokušava napraviti nekog zločestog lika. On je čovjek koji uvijek kaže što mu je na pameti, a te se riječi mogu izvrnuti i prikazati ga se u drugom svjetlu”, zaključuje bivši prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI