BJ Penn: Shrvan sam zbog nekih stvari, ne znam hoću li se vratiti

UFC 14.02.2012 08:12h Autor:

BJ Penn

Bivši UFC prvak, BJ Penn, i dalje pokušava smisliti kako dalje! Niti mjesecima nakon dvoboja i teškog poraza od Nicka Diaza na UFC-u 137, The Prodigy nije uspio dokučiti je li vrijeme za mirovinu ili nastavak karijere. Inicijalnu odluku da zauvijek objesi rukavice o klin, nedavno je promijenio najavivši povratak. Ipak, očito još uvijek nije pravi trenutak.

U razgovoru za ESPN, Diaz je izjavio:

“Pokušavam pronaći sebe. Tu ne mislim samo na borca koji se pokušava vratiti, nego na sebe kao osobu. Uživam u ovim trenucima izvan profesionalnog sporta. Trenutačno se tako osjećam. Živim normalan život umjesto da sam konstantno na nekom vlaku smrti. 15 godina se nisam smirio”, objašnjava Penn.

Havajčanin priznaje da su ga neke stvari jednostavno slomile.

“Mogao sam odraditi puno bolji posao u nekim situacijama. Srce mi se slomilo nakon nekih mečeva; dvoboj protiv GSP-a na UFC-u 94, mečevi protiv Frankieja Edgara… Stvarno sam shrvan zbog toga. Mogao sam odraditi bolji posao, no sada ne osjećam potrebu da se promptno vratim i pokušam ispraviti te greške.”

UFC je nedavno najavio dolazak na Havaje; s Pennom u glavnoj ulozi ili bez njega.

“Radi se o nevjerojatnoj odluci i jako mi je drago zbog toga. Ipak, ne želim tratiti Danino vrijeme i stvarati neku lažnu nadu da ću biti na raspolaganju. Želim samo reći svojim fanovima da nisam siguran hoću li se vratiti. Oni znaju jednako koliko i ja”, zaključio je BJ Penn.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI