BJ Penn se vraća na UFC 199 protiv Dennisa Sivera

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2016 19:34h Autor:

B.J. Penn (Instagram)

Potvrđen je datum i mjesto povratka B.J. Penna borbama u UFC-u. Bit će to 4. lipnja na UFC 199 eventu, a protivnik mu je njemački borac Dennis Siver.

Tako će se Penn vratiti po treći put, i to dvije godine nakon prošlog umirovljenja, kad je poražen u trećoj borbi protiv Frankiea Edgara, na finalu 19. sezone Ultimate Fightera. Penn se za povratak pripremao u timu Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna, a nada se kako će uspjeti prekinuti niz od četiri borbe bez pobjede.

Penn je posljednji put uzdignute ruku u oktogonu imao još u studenom 2010. godine, kad je savladao Matta Hughesa. Danas 37-godišnji Penn ipak je još uvijek željan borbe te se iz tog razloga odlučio za povratak, u kojem ga čeka njemački vršnjak Dennis Siver.

Siver je također unutar negativnog niza, odnosno ima dva poraza, a posljednju pobjedu ostvario je protiv Charlesa Rose, još 2014. godine. Nakon toga je uslijedio poraz od Conora McGregora te onaj posljednji, on Tatsuye Kawajiria, koji je bolji od njega bio u lipnju prošle godine. Zapravo, pobjeda nad Rosom je jedina Siverova u posljednjih pet nastupa.

Sjajni UFC 199 predvodi borba za naslov srednje kategorije, između Lukea Rockholda i Chrisa Weidmana, a na eventu će se završiti i trilogija između Dominicka Cruza i Urijaha Fabera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI