BJ Penn se obratio javnosti nakon 7. poraza u nizu: “Kažu da sam postavio neki negativan rekord…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2019 10:02h Autor:

B.J. Penn/ UFC FN 103

BJ Penn je prošlog vikenda na UFC-u 237 dosegao još jedan UFC rekord. Nažalost, bivši prvak sada “hvata” ona negativna, a ne pozitivna dostignuća u Octagonu. Pa je tako porazom od Claya Guide postao prvi UFC borac u povijesti sa sedam uzastopnih poraza.

No, u prvom obraćanju javnosti nakon novog posrtaja velikan koji za pobjedu ne zna od 2010. godine ne najavljuje odlazak u mirovinu. Dapače, pronalazi si mnoge izgovore da i dalje ostane dio UFC-a.

B.J. Penn nakon sinoćnjeg poraza postao vlasnik najgoreg UFC rekorda!

“Znam da sam u gubitničkom nizu. Mislim da su rekli da je to naduži gubitnički niz u UFC-ovoj povijesti ili tako nešto. Ali morate znati da mene u borilištu ne nokautiraju. Ima gomila boraca, za koje se i dalje smatra da su u najboljim danima, a budu redovito nokautirani. Čak i prošlog vikenda su se takve stvari dogodile”, stoji u priopćenju koje je objavljeno na portalu BJPenn.com.

Legendarni “The Prodigy” u karijeri ima 16 pobjeda i 14 poraza. Posljednje ime koje je uspio svladati je bio Matt Hughes na UFC-u 123 2010. godine. No, unatoč katastrofalnim rezultatima Havajac je prije nekoliko dana izjavio da mu je i dalje cilj vratiti UFC pojas.

“I dalje se osjećam jako dobro. I dalje imam želju natjecati se. Bio je to dobar meč protiv Claya, za kojeg smatram da je težak zadatak za bilo koga u kategoriji do 70 kilograma. Moram biti ozbiljan na kraju i reći da se ovim bavim jer to volim. Anderson Silva je to rekao najbolje – ‘Nikada nemojte žaliti lava jer lav sebe ne žali kada je okružen hrpom hijena koje su spremne umrijeti'”, zaključio je ovaj UFC velikan.

U ovom trenutku nije poznata sudbina člana UFC-ove Kuće slavnih. Dana White se nije oglasio povodom novog poraza i negativnog rekorda koji je postavio ovaj velikan. No, zaista je teško očekivati da će mu se dati još jedna prilika nakon sedam uzastopnih poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI